När Qubino Flush Relay levereras så är den default satt som en bistabil knapp och om man vill ändra den till en monostabil(återfjädrande/push) knapp kan man följa dessa enkla steg i Zipaboxen.

Denna instruktion gäller både Qubino Flush 1 Relays (Gen 5) och Qubino Flush 2 Relays (Gen 5)

1. Börja med att tryck på enhetshanteraren och sedan på inställningar.

2. Tryck sedan på Konfiguration.

3. Nu har du möjlighet att ändra typ av knapp till monostabil

4. Viktigt är nu att spara  och sedan synkronisera boxen så att ändringarna slår igenom.