I denna artikel skall vi försöka besvara några vanliga frågor kring Zipato PRO. För att se samtliga funktioner som ingår i PRO och vad som är skillnanden på PRO jämfört med SMART se denna lista.

Behöver jag betala någon månadskostnad?
Nej, det tillkommer ingen månatlig kostnad för att använda Zipatos system. När du har köpt din PRO-licens, eller andra softwareuppdateringar, så kan du använda det för evigt. Ingen månadskostnad behövs eller är obligatorisk därefter.

Behöver jag uppgradera mitt system varje år?
Nej, du kan uppdatera ditt system när du hittar någon ny programvara som är intressant för dig. Du behöver uppdatera din kontrollenhets firmeware hela tiden, men detta är gratis och INTE relaterat till systemuppgraderingen.

Kan jag få gratis varningsmeddelanden?
Ja. Du kan få gratis email och pushnotifikationer. Däremot, om du vill få telefonsamtal eller SMS så måste du ha tillräckligt med Zipato Credits på ditt konto. Du kan enkelt köpa credits i gränssnittet när du är inloggad på my.zipato.com. Ett visst antal credits kommer att dras från ditt konto varje gång du tar emot ett samtal eller SMS från Zipatos server.

Hur vet jag vilka funktioner som är tillgängliga i uppgraderingen?
När du loggar in på ditt konto på my.zipato.com som kommer du att se UPGRADE-knappen högst upp på skärmen. Efter att du tryckt på denna knapp så får du se en lista på alla nya funktioner som är tillgängliga i systemet och som du kommer att kunna använda efter uppgraderingen.

När behöver jag uppgradera efter att ha köpt en uppgradering?
Du behöver inte vara orolig. När du köpt uppgraderingen så kommer du ha möjligheten att uppgradera ditt system precis så många gånger som du önskar under de kommande tolv månaderna.

Hur skaffar jag en PRO-licens?
PRO-licensen inkluderas i UPGRADE-valet. När du uppgraderar ditt system för första gången så kommer du att få tillgång till alla tillgängliga system, inkluderat PRO-alternativen. SMART-licensen inkluderas däremot gratis tillsammans med samtliga Zipaboxar så det är inget du behöver köpa extra.