Har du många regler och det börjar strula kan det vara värt att läsa detta tips. Vi får ofta frågan om det finns några restriktioner kring hur många regler man kan skapa eller hur många email som kan skickas. Svaret på detta är väldigt enkelt; nej. Det finns för närvarande inga begränsningar vad gäller detta.

Men om du har många regler och upplever problem kan det bero på att när reglerna synkas så sammanställs de i ett script och laddas ned till Zipaboxen från Zipatos molntjänst. Detta innebär att om det finns en enda ogiltig regel så kommer synkroniseringen att misslyckas eftersom hela script blir ogiltigt.

Om så är fallet så bör reglerna kollas igenom och det bästa sättet att felsöka är att inaktivera den senast ändrade eller skapade regeln. Om den ogiltiga regeln inaktiveras och synkroniseringen repeteras så kommer scriptet att bli korrekt och reglerna blir funktionsdugliga.