Det finns ett krav när du lägger till Philips Hue i din Zipabox. Det är att din Philips IP Bridge behöver anslutas (via ethernet) till samma router som din Zipabox så att bägge finns i samma nätverk. Försäkra dig också att din Philips IP Bridge fungerar som den skall.

Så här gör du för att ansluta Philips IP Bridge och Hue Bulbs i din Zipabox

1. Starta inkluderingen av Philips IP Bridge i din Zipabox via "Add new device"

2. Lokalisera "Philips Hue" varumärke/logga

3. Sätt din Philips IP Bridge i learning (discovery) mode genom att trycka på connect-knappen på Philips IP Bridge

4. Tryck på "Continue" i "Add new device wizard"

5. Vänta på att enheten hittas och inkluderas

6. I slutet så kommer automatisk synkronisering mellan din Zipabox och Zipatos molntjänst att utföras

7. Enheten är nu synlig i enhetshanteraren och redo att användas