Ofta får vi frågor om Homey stödjer Nexa produkter då man sökt i Athom's App Store utan att kunna hitta någon app för detta.

Det man kan säga om Nexa är att det trådlösa protokollet(samt produkter) som Nexa använder används av flera produkter som är samma, men har ett annat produktnamn tex CoCo, Trust och KlikAanKlikUit.

Om man nu söker på KlikAanKlikUit så hittar man en app som man kan använda för Nexa och man kan även där se vad som stöds i produktväg.