Vid normal användning finns det ingen anledning att sätta Homey i "recovery mode", men det kan dock finns tillfällen då det är nödvändigt:

• Homey slutar att koppla upp sig mot internet

• Du önskar göra en fabriksåterställning

• Om du önskar koppla upp Homey mot ett annat Wifi-nätverk

1. Sätt på Homey
Se till så att din Homey är på och att den är i normal position, se även till så att din Homey är påslagen i minst en halv minut innan du fortsätter.

homey.png2. Vänd Homey upp och ner
För att sätta igång återställningsläget behöver du hålla Homey upp och ner och vänta i 10 sekunder, nedräkningen börjar när du vänder på Homey och LED-ringen kommer även att bli röd.
Efter detta har Homey satts i återställningsläge och Homey kommer att be dig att gå till sidan setup.athom.com. Där kommer du att få instruktioner som är likt när du för första gången installerade Homey.

3. Öppna setup.athom.com på din datorsetup.png
Gå in på setup.athom.com på en dator som har tillgång till WiFi och följ instruktionerna som visas på skärmen. Där kan du välja mellan att ta bort all data (Fabriksåterställning), eller välja att behålla den om du ska fortsätta använda din Homey. Genom att följa instruktionerna på sidan kan välja att ansluta till ett nytt nätverk.

4. Frivilligt: Ta bort länkat konto (fabriksåterställning)

noaccounten.pngOm du inte vill länka ett nytt konto till Homey vid fabriksåterställning, se då till att hålla nere ALT-knappen när du får frågan om du redan har ett befintligt konto. Klicka sedan på "Don't connect an Athom account".

Efter uppdatering och omstarten av Homey utan konto, kommer den att be dig att gå till setup.athom.com. Den här gången ska du hålla in ALT-knappen på ditt tangentbord och sedan klicka på "Next" för att slutföra fabriksåterställningen.