I denna artikel ger vi svar på några av de vanligaste frågorna som ställs inför köpet av en Furbo Dog Camera.

Innan köpet:
F: Min hund skäller hela tiden, innebär det att jag kommer att få skällnotifikationer jämnt och ständigt?
S: Om din hund skäller ofta och du vill undvika att få en hel massa skällnotifikationer i telefon så är det bara att justera känsligheten på Furbos skälldetektering via inställningarna i Appen.


***


F: Behöver Furbo batterier?
S: Nej, inga batterier behövs då Furbo använder en USB-kabel och en vanlig strömadapeter som du bara sätter in i vägguttaget. På så sätt kan du ständigt hålla koll på dina fyrfotade vänner.


***


F: Var skall jag placera min Furbo?
S: En mycket bra fråga! Viktigt att tänka på är att placera den på ett ställe där den kan undvika både direkt solljus och fuktighet. Vi rekommenderar att man placerar den 30 till 75 centimeter över golvet (eller baserat på din hunds storlek). Furbo Dog Camera har tre stycken dubbelhäftande tejpbitar på undersidan för att ytterligare hjälpa till med stabiliteten. Om du har en tripod kan du också använda monteringssatsen för att använda en sådan.


***


F: Kan jag använda Furbo Dog Camera till min katt?
S: Defintivt. Faktum är att vi har flera kattägare som använder denna produkt och är väldigt nöjda.


***


F: Vad är det minsta rekommenderade uppladdningshastigheten på Wi-Fi som behövs för att Furbo Dog Camera skall sända data smidigt?
S: Vi rekommender en Wi-Fi uppladdningshastighet  på minst 0.8 Mbps (0.1MB/s) för att bibehålla bra kvalitet på videostreamingen.***

F: Är Furbos kameravinkel tillräckligt vid för att se vad min hund pysslar med under dagen?
S: Så klart! Furbo har en 120° vidvinkelkamera tillsammans med en inbyggd mikrofon och högtalare. För att få din hund att komma till kameran, använde bara appen för att kasta en godis och tala sedan med den i mikrofonen.

***

F: Kan jag använda mitt eget hundgodis i Furbon?
S: Jajamen. Vi inser att alla hundar har olika godisfavoriter och det är inga problem så länge godisbiten är mindre än dispenserhålet på Furbo (runda snacks med en diameter på cirka 1 cm funkar dock bäst).