I denna artikel ger vi svar på några av de vanligaste frågorna som ställs kring appen för Furbo Dog Camera.

F: Hur uppdaterar jag firmware?
S:  Om Privacy Mode är påslaget, stäng av det. Välj sedan "About" på sidan med inställningar. Ome n ny uppdatering finns tillgänglig så kommer du få en pop-ip som frågor om du vill uppdatera. Välj "Yes" om du är redo att uppdatera. Tänk på att det är viktigt att både Wi-Fi- och strömanslutningen är stabil när du gör detta så det är allra bästa att göra uppdateringen när du är hemma.

F: Hur pratar jag med min hund via Furbo?
S: Klicka på mikrofonikonen nere till höger på din videofeed. Om du ser gråa cirklar runt mikrofonen som betyer det att appen ansluter till Furbo. När dessa cirklar skiftar till gult så innebär det att du kan börja tala med din hund. (Se bild).När du är färdig klicka på mikrofonen igen och den återgår till normalläget och stängs av.
En påminnelse: Du kommer inte kunna höra din hund medan du använder mikrofonen. Detta är för att undvika feedback och ekon som skulle kunna skrämma din hund. För att lyssna på din hund och ljuden omkring den, så behöver du bara sluta använda mikrofonen.

F: Vad är barking alart (skällnotifikation)?
S: När barking alert är på så kommer du att kunna få pushnotifikationer när din hund skäller. När du får en sådan kan du sedan enkelt öppna appen och kolla läget med din hund. Det är enkelt att ställa in nivån på skälldetekteringen (låg, medium och hög) baserad på volym och skällfrekvens.

F: Varför är det en liten gul triangel i vänstra hörnet på skärmen?
S: Efter att du tagit ett bild eller en video så lagras de i den gula triangeln. Tyck på triangeln och dra med ditt finger så kan du titta på dem.

Innan du tar en bild/video:

Efter att du tagit en bild/video:

F: Hur tar jag bilder och spelar in videos med Furbo? Hur delar jag dem?
S: Klicka på kameraikonen nere till vänster på skärmen för att ta en bild. För att ändra  till videoläge, klicka bara på den lilla "switchen" bredvid kameraikonen.
Videoläge:
Du kan spela in videos, upp till sextio sekunder långa
Medan du spelar in så kommer ikonen att bli röd
Klicka på ikonen igen för att stoppa videoinspelningen

Dina videos kommer automatiskt att sparas till din kamerulla/fotoalbum på telefonen. Du kan också dela dem med din familj och dina vänner via LINE, Facebook, Whatsapp, Email och textmeddelanden.